5 Mayıs 2011 Perşembe

Marshall Boya Genel Müdürü Dick Velings Konuşması

Çok sevgili ve saygıdeğer müşterilerimiz,
Bu yıl, bizim için "Bir Değişim Yılı"!
Yepyeni bir sezona girerken, yeni fiyat kataloğumuzla birlikte sizlere tekrar merhaba demek istiyorum. Kataloğumuzun sayfalarında gezinirken de göreceğiniz ve hissedeceğiniz üzere, son zamanlarda, gerek sizlerle olan ilişkilerimiz gerek ise pazardaki yaklaşımımız ele alındığında hep birlikte bir değişim içindeyiz. Bu satırları yazarken, sizlerin de benimle aynı fikir ve duyguları paylaştığını biliyorum.

Değişim, Marshall Boya'nın, sizlerin ve tüm insanların hayatını renkler aracılığıyla zenginleştirme konusundaki kararlı yaklaşımımız ve imajımızı, "Renklendir Hayatı - Let's Color" ifadesiyle, yepyeni bir dille söyleyişimizdir. Ayrıca, bu söz, sadece bir ifadeyle değil, çok da gurur duyduğumuz bir harekettir.
Gurur duyduğumuz başka bir konu da, bu mesajın; bu umut dolu "Renk Hareketi"nin, Akzo Nobel'in faaliyet gösterdiği İngiltere, Brezilya, Hindistan, Fransa gibi ülkelerin yanı sıra tüm dünyaya bizlerle birlikte yayılmakta olmasıdır.
Bildiğiniz gibi Akzo Nobel, 60.000 çalışanı ile Dekoratif Boyalar sektöründe dünyanın en büyük ve lider kuruluşudur. Ve Marshall Boya da, hedefe odaklanmış olan bu büyük ve atik şirketin bir parçasıdır. Bunun bir parçası olmak ise bizim için "paylaşmak" anlamını taşıyor. Yenilikleri paylaşmak, en iyi uygulamaları paylaşmak, stratejileri ve en önemlisi, ortak bir inancı paylaşmaktır.
Dünyanın en büyüğü olmak, siz, müşterilerimize karşı bir sorumluluğu da beraberinde getiriyor:
Biz ve şahsım olarak ben sizlere şunları taahhüt ediyoruz, ediyorum:

  • En iyi ürünleri sunmak için, gereken nitelik, performans, yenilik ve zamanlama;
  • Kar etmenizi sağlayacak tutarlı, adil fiyatlandırma;
  • Güvenilir ve ilham verici pazarlamayla, sadece bir renk hareketi değil, aynı zamanda sizden müşterilerinize doğru ürün hareketi sağlamak;
  • Saygı ve sürekli destek ile sizin işinizi yapısal olarak geliştirmek;
2010'da ve önümüzdeki yıllarda daha fazla değişime şahit olacaksınız. Renklere daha fazla odaklanmış olarak, bayi operasyonlarımız ve desteklerimizle ve en önemlisi taahhüt ettiğimiz zamanda gerçekleştirdiğimiz teslimatlarımız ile sizleri şaşırtmaya devam edeceğiz.
İster toptancı veya perakendeci olun, ister büyük bir bayi yada küçük bir nalbur olun veya Marshall ile çalışan bir usta olun... Hiç fark etmez! Marshall Boya ile çalışan her ölçekteki kuruluş ve kişi ile birlikte hayatlarımız bir parça daha zenginleşecek, renklenecek. İşte asıl değişim, burada...
Haydi, siz de "Kazanan Takım"ın; Marshall'ın bir parçası olun!
Saygılarımla
Dick Velings
Genel Müdür

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder